YRITYS

Alppilan Kiinteistöhuolto Oy on vuonna 2010 toimintansa aloittanut, Alppilan, Kallion, Sörnäisten ja Pasilan alueille keskittyvä kiinteistönhoitoyhtiö. Yhtiön omistajilla on pitkä yrityskokemus mm. rakennus- ja saneerausalalta sekä kiinteistöjen hoidosta.

Alppilan Kiinteistöhuolto Oy tuottaa kokonaisvaisvaltaisia kiinteistöhuoltopalveluja. Asiakkaillemme se tarkoittaa helpompaa kiinteistönhallintaa, kun palveluntuotanto ei pirstaloidu. Tarjoamme erityisosaamista vuosien kuluessa parhaiksi seuloontuneiden osaajien tuottamana palveluna.

Tärkein tavoitteemme on, että toimeksiantajamme pysyvät vuodesta toiseen tyytyväisinä saamaansa palveluun. Näin asiakassuhteet jatkuvat pitkäikäisinä – pitkien suhteiden ansiosta tunnemme kohteemme ja asiakkaamme. Tämän tavoitteen olemme saavuttaneet hyvin. Jatkamme näin myös tästä eteenpäin!

Alppilan Kiinteistöhuolto Oy profiloituu ennakkoluulottomana uusien työtapojen ja –koneiden käyttäjänä. Konekalustomme koostuu kantakaupunkiympäristöön soveltuvasta pienehköstä konekalustosta, jota voimme käyttää tehokkaasti ahtaassa ympäristössä. Lisäksi olemme ottaneet käyttöön sellaisia uusia työmenetelmiä, jotka tuottavat kiistatonta lisäarvoa asiakkaillemme. Kehitystyömme jatkuu asiakkaittemme eduksi.​

Yhtiö  on AAA-luottokelpoinen eli yksi luotettavimmista. Alppilan Kiinteistöhuolto Oy on mukana tilaajavastuu.fi:n Luotettava kumppani –järjestelmässä. Edellytämme alihankkijoiltamme puhdasta yrityshistoriaa. Asiansa muutenkin hoitava yritys hoitaa myös toimeksiantonsa asianmukaisesti.

© 2019 Alppilan Kiinteistöhuolto Oy Helsinki  |  Superior Webdesign Symboli